Ultima actualizare: 18 iulie 2026
Această pagină explică cum să vă ștergeți contul Bus Manager și datele asociate, în conformitate cu cerințele App Store și Google Play.
Ștergere în aplicație (recomandat)
- Deschideți Bus Manager și conectați-vă.
- Accesați Cont / Setări.
- Alege Ștergeți contul (sau echivalent) și confirmați.
Conturile de invitați pot avea ștergere limitată în aplicație; utilizați opțiunea de e-mail de mai jos dacă este necesar.
Solicitare prin email
E-mail [email protected] cu:
- Subiect: Solicitare de ștergere a contului
- ID utilizator/companie în joc (dacă este disponibil)
- Metoda de conectare prin e-mail sau socializare înregistrată
- Platformă de dispozitiv (iOS/Android)
Este posibil să solicităm informații suplimentare pentru a verifica calitatea de proprietar.
Ce se întâmplă mai departe?
- După primirea cererii, a 14-zi începe perioada de grație.
- Este posibil să puteți anula în această perioadă prin intermediul asistenței.
- După perioada de grație, contul și datele de joc aferente sunt șterse definitiv sau anonimizate.
Date șterse versus date reținute
De obicei șterse: progresul profilului și al jocului, inventarul, apartenența la cooperare, maparea dispozitivului/jetoanelor de notificare, datele sesiunii.
Poate fi reținut pentru o perioadă limitată din motive legale sau de prevenire a fraudei: înregistrări de achiziție/contabilitate, jurnale de securitate, corespondență de asistență (supusă reținerii obligatorii).
Consultați și Politica noastră de confidențialitate şi Dezvăluirea KVKK.